Stadslab Rotterdam - Reserveren en open inloop

Reserveren en open inloop

Stadslab voor studenten en medewerkers

Het reserveren van een machine met de bookingstool is enkel te gebruiken voor onderwijsdoeleinden. Mocht je een hobby project willen maken, kom dan gewoon langs tijdens de open inloop. Op de materialen na is het gebruiken van de machines gratis. Onze openingstijden voor onderwijs zijn maandag t/m donderdag van 9:00 tot 21:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Open inloop Op twee momenten in de week is er de open inloop, waarbij we open zijn voor iedereen, van creatieve ondernemers of studenten van andere scholen tot hobbyisten of iedereen die maar iets zou willen maken.

Tijdens de open inloop momenten op dinsdag 13:00 – 17:00 uur en donderdag 17:00 – 21:00 uur kun je kosteloos gebruik komen maken van onze apparaten. Op de materialen na is het gebruik van de machines gratis, maar daartegenover vragen we je te delen wat je maakt, om anderen te kunnen inspireren. Dus door je bronbestand bijvoorbeeld op onze computers achter te laten of een foto van je gemaakte werk te delen op social media @stadslabrotterdam. Geheimhouding is niet mogelijk, tenzij je een machine commercieel huurt op vrijdag. Tegen betaling zijn machines te reserveren (alleen op vrijdagen) via info@stadslabrotterdam.nl.

Voorwaarden voor het gebruik van de booking tool Het reserveren van een machine met de booking tool is enkel te gebruiken voor onderwijsdoeleinden. Het is uitsluitend mogelijk om een machine voor een enkele slot te reserveren, mocht je langer gebruik willen maken van de machine, informeer dan bij de medewerkers van het Stadslab op dat moment. Mocht je toch onverhoopt geen gebruik kunnen maken van de reservering, dan is het annuleren van de booking gewenst.